Curated Artist Works • Online shopping for unique designer products
Designer pólók, ruházat, cipő • vászonképek • poszterek • táskák • bögrék • iPhone tokok • művészi nyomatok • textíliák • lakás dekoráció

Online shop for Designer T-shirts, Posters, Device cases & skins, Canvas & Art prints

Általános Szerződési Feltételek

A SzépKép.hu mint szolgáltató
A vizuális kommunikációra is szakosodott SzépKép.hu mint Szolgáltató (üzemeltetőként a Virtuition Kft. – 2117 Isaszeg, Szentgyörgypuszta 12/24., Adószám: 23722763-2-13, Cégjegyzék szám: Cg. 13-09-152485, Telefonszám: +36 30 638 8087, +36 31 330 0058, kapcsolat tartó: Balogh András, e-mail: hello@szepkep.hu) webshopján keresztül vakrámára feszített keretezett vászonképeket, bel- és kültéri dekorációkat, személyre szabott reklámanyagokat rendelhet minden olyan ügyfél, aki igénybe veszi online szolgáltatásunkat. A Megrendelő kiválasztja az előre elkészített látványtervek, sablonok alapján a terméket, majd a szerkesztőfelületen keresztül testre szabja egyedi igényei szerint. A rendelési paraméterek alapján a Szolgáltató elkészíti a terméket, majd a Megrendelő által meghatározott módon kézbesíti azt. A webáruházban regisztrált felhasználóként lehet vásárolni. A termékek képei vízjelezett illusztrációk, az elkészült nyomatok nem tartalmaznak vízjeleket és eltérhetnek a valóságtól.
       
A szerződés
A szerződés nyelve magyar. A szerződés megkötése létrejön a Szolgáltató és a vásárló között, minden termék vásárlása után, a pénztári folyamat befejezésével. A Szolgáltatói szerződés írásban kötöttnek minősül, rendszerünkből visszakereshető. A szerződés bármikor letölthető oldalunkról, illetve megtalálható csatolt dokumentumként a visszaigazoló e-mailekben.
       
A rendelés menete
A vásárló kiválasztja a megfelelő terméket a webáruházból. A szerkesztő eszközök segítségével testreszabja és leellenőrzi a generált nézőképet. Beállítja a rendeléshez szükséges paramétereket. Darabszám, méret, anyag és a termékekhez tartozó egyedi opciókat. Ezután a pénztárba lépve meghatározza a szállítás helyét, módját, a számlázási címet. Kiválasztja a fizetés módját, majd a rendelés feladása előtt, áttekinti a rendelési adatokat. Végül feladja azt rendszerünkbe. A hibásan kitöltött termékek még szerkeszthetőek a fizetés előtt. A hibásan leadott rendelés a regisztrált felhasználóknak még visszamondható 3 órán belül. A szállítási költségek a vevőt terhelik, azok összege pénztári folyamatunkban ellenőrizhető.
       
Termékek jellemzői
Termékkínálatunk: nyomdai és dekorációs termékek, reklámeszközök (vászonkép, poszter, molinó, roll-up, plakát, névjegykártya, meghívó, naptár, szórólap, utcatábla, címke, zászló, képeslap). A Termékek eltérő technológiákkal és anyagokra készülnek, ezért azok tartóssága eltérő. Kérjük, olvassa el részletesen a specifikációkat a termékleírásban!
       
Garanciális feltételek
A SzépKép.hu (Virtuition Kft.) által forgalmazott nyomdai és dekorációs termékek színtartóssága, szavatossága, a termékleírás alapján feltűntetett időtartamig áll fenn rendeltetésszerű használat esetén. A termék szállítása során keletkezett sérülés esetén, kérjük küldje vissza a termékünket és a meghatározott gyártási időn belül kicseréljük azt. A nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.
       
Elállási jog
A vásárló elállhat a termék vásárlásától 8 munkanapon belül, abban az esetben, ha az áruházból nem perszonalizált, egyedi szöveggel vagy saját fotókkal feltöltött terméket vásárolt. Ebben az esetben a személyre szabott terméket a SzépKép.hu kifejezetten a megrendelő késére egyedileg gyártotta le, azt másnak értékesíteni már nem tudja. További részletek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5§ olvashatóak. Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére! A SzépKép.hu, mint üzemeltető számára 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a vásárló számára a teljes vételárat, amennyiben élni kíván az elállási jogával a vásárló, és visszajuttatta a megrendelt terméket. A vételár visszatérítés lehetséges módját a vásárlónak közölnie kell a SzépKép.hu munkatársaival. A webáruház tulajdonosa köteles visszatéríteni a termék árán felül a termék kiszállításának költségét is a vásárló részére, amennyiben a termék vételárát szállítási díjjal terhelte. A vásárló kibonthatja, sőt ki is próbálhatja a megrendelt terméket, és ezt követően is élhet az elállási jogával 8 munkanapon belül. A webáruház tulajdonosa nem követelheti, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt.
       
Szolgáltatás költségei
A termékek ára és a szállítás költsége változik a megrendelt mennyiségtől. A SzépKép.hu rendszer a termékenként meghatározott pontos szállítási költésgekről folyamatosan tájékoztatja a megrendelőt. A szállítás pontos költségeit a termék kosárba helyezése után aktualizálja a rendszer. A termék ellenértékét a Megrendelő előre utalással, bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel egyenlíti ki. Készpénzfizetés csak 20.000 Ft értékhatárig engedélyezett.
       
Teljesítési határidők
A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelést követő 24 órán belül átadja gyártásra a terméket. A vászonképeket és a papír alapú nyomtatott médiákat 5-7 munkanapon belül készítjük el. Egyéb médiák esetében technológiánként egyedi a vállalási határidő. Kérjük olvassa el részletesen a specifikációkat a termékleírásban. A rendszer a megadott e-mail címen értesíti a Megrendelőt a termék elkészüléséről. Ezután a termék a szépkép.hu telephelyéről (2117 Isaszeg, Szentgyörgypuszta 12/24.) 48 órán belül kézbesítésre kerül a Megrendelő által a regisztrációkor megadott postázási címre.
       
Rendelés visszamondása
A vásárlást követő 3 órán belül a nyomtatás.hu rendszere lehetőséget biztosít a rendelés módosítására vagy törlésére. A rendszer ezután automatikusan átadja gyártásra a perszonalizált terméket. Ezután a Megrendelő a szerződéstől való elállásának jogát nem gyakorolhatja: 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről: 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot. c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Ez azt jelenti, hogy a Szolgáltató a 3 órás türelmi idő letelte után a gyártást átadja a digitális nyomda részlegnek, ahol a termék elkészül. A termék egyedi igények alapján kifejezetten a megrendelő kérésére készült el, azt másnak értékesíteni nem lehet.
       
Szerzői jogok
A SzépKép.hu rendszerében található mintatermékek a Szolgáltató tulajdonát képezik, ezért azokat egyedi vízjelek védik. A megrendelő a perszonalizált terméket vízjelek nélkül a fizetés után kaphatja meg akár személyes, akár elektronikus módon. A megrendelő által feltöltött képek eredetével és minőségével kapcsolatban a SzépKép.hu felelősséget nem vállal. A képgalériáinkban található stock fotókkal feltöltött termékek közül a festővásznak, vászonképek, hűtőmágnesek, egérpadok és a naptárak csak otthoni használatra rendelhetők. Céges megrendelés esetén kérjük töltse fel saját fotóit vagy érdeklődjön a licensz szabályokról. Nyomdai termékeket stock fotókkal feltöltve csak 250.000 példányszámig tudunk gyártani. Amennyiben a megrendelések száma ezt a korlátot elérte eltávolítjuk a fotót a rendszerünkből és lecseréljük másikra. A rendszerünk képtárában található fényképek szabad- vagy korlátozott felhasználású (Arl Libre License, Public Domain, Wikimedia Commons) és megvásárolt stock fotók, azok kizárólag nyomtatott formában, a gyártásra kerülő termékeken használhatók. A képek webes vagy későbbi elektronikus felhasználása tilos; a szabad- vagy korlátozott felhasználású képek esetén a licenszekben előírt feltételek betartása mellett lehetséges. Amennyiben a megrendelő azt később máshol használja, a jogi következményeket ő viseli. A fotók számítógépen vagy mobiltelefonon háttérképként vagy képernyővédőként való használata nem engedélyezett.
       
Egyéb törvényi rendelkezések
Az ÁSZF-ben nem részletezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
       
Vásárlói tájékoztató
A Vásárlói tájékoztató megtekintéséhez kattintson IDE !